Novosti

02.04.2018.
РАДНО ВРЕМЕ

Zbog Uskršnjih praznika Homeopatski centar Jevremovac neće raditi 6., 7. i 9. aprila.
detaljnije »

25.01.2018.
Јан Шолтен

Dr Jan Šolten, od 2. do 4. februara 2018., održaće seminar u Bratislavi, u Slovačkoj. Organizator je slovačka homeopatska Akademija, a detaljne informacije o seminaru nalaze sa na sajtu Akademije
detaljnije »

04.11.2017.
Семинар

Norveški homeopata Andreas Biorndal, u organizaciji Udrženja Simillimum, najavljuje seminar u Beogradu. Seminar će se održati 18. i 19. novembra u prostorijama Centra lepih umetnosti "Gvarnerius"
detaljnije »

Posetite nas

Jevremovac

Ne tako bliske 1992.godine preko puta Botaničke bašte JEVREMOVAC, u Takovskoj ulici počele su da rade apoteka i medicinska laboratorija.Utemeljila ih je Mr.farm.Irena Stojković, specijalista medicinske biohemije, odlučivši se na samostalan rad posle dugogodišnjeg učenja i sticanja iskustva u najuglednijim zdravstvenim ustanovama u Beogradu. Nazvala ih je JEVREMOVAC po slavnijoj susetki, a u čast gospodara Jevrema, brata Knjaza Miloša Obrenovića, koji je svoje imanje poklonio Beograđanima da se, na radost nauke i naučnika, na njemu napravi prva botanička bašta u Srbiji.

U tim teškim godinama, ova ustanova se, uz mukotrpni rad, ipak snažno razvija. Kako su nadublja interesovanja osnivača Irene STOJKOVIĆ bila vezana za homeopatiju, tako je i apoteka i laboratorija polako prerasla u Homeopatski centar. U tim skromnim prostorijama u prizemlju zgrade broj 40 zgušnjava se jezgro koje sve jače emituje blagotvorne zrake homeopatskog učenja.

Posebno ističemo da je Homeopatski centar, pre svega Mr.farm.Irena Stojković, odigrao veoma značajnu ulogu u procesu legalizacije homeopatije u našoj zemlji. Zakonom, kojim je homeopatija uključena u zdravstveni sistem Republike Srbije, omogućena je zaštita i sigurnost pacijenata, a naravno i struke.

Ponosimo se što možemo da kažemo da Homeopatski centar Jevremovac, jedna od retkih odobrenih homeopatskih ordinacija, svakodnevno razvija i produbljuje homeopatska znanja. Veliki trud se ulaže u podizanje mladih homeopata. Uz Irenu Stojković homeopatsku praksu obavlja i Marina Pepić, donedavno njena učenica, a danas takođe homeopata sa licencom.

O našoj delatnosti svedoče hiljade pacijenata koji i van granica zemlje prenose dobar glas o radu ove ustanove. A mi se, našim neiscrpnim radom i zalaganjem, trudimo da doprinesemo daljem razvoju homeopatije zarad dobrobiti mnogobrojnih pacijenata.

BIOGRAFIJA:
Mr.farm.Irena STOJKOVIĆ je diplomirala na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu 1978. godine. Radila je na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu punih deset godina, gde je i specijalizovala medicinsku biohemiju 1983 godine.

Posle toga je provela pet godina na mestu Upravnika laboratorije u zavodu za ortopedsku protetiku.

Od 1992. godine vodi sopstvenu biohemijsku laboratoriju. Nekako u isto vreme počinje da se bavi homeopatijom, a od početka 2001. na visokoprofesionalan način.

Završila je britanski homeopatski koledž (LICH). Pohađala je mnoge seminare i radionice kod svetski priznatih homeopata. Homeopatsku praksu obavlja u okviru Homeopatskog centra Jevremovac.

Od 2001. godine svakodnevno prima pacijente i beleži zapažene rezultate.

Marta 2010.dobija licencu za obavljanje homeopatske prakse od Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Irena STOJKOVIĆ je član Srpskog lekarskog društva i međunarodnog homeopatskog udruženja LMHI – LIGA MEDICORUM HOMEOPATHICA INTERNACIONALIS – sa sedištem u Ženevi, Švajcarska federacija.

BUDUĆNOST PRIPADA HOMEOPATIJI