Новости

27.12.2022.


детаљније »

03.08.2022.

Хомеопатски центар ће од 10. августа до 16.септембра радити од 10:00 до 17:00 часова, суботом од 9:00 до 14:00, осим суботе 3.
детаљније »

29.04.2022.


детаљније »

Посетите нас

Методе

У "Јевремовцу" се већ десет година развија идеја класичне хомеопатије. То значи да не лечимо болест, име тегобе, него пацијента који има ту болест. Само такав приступ омогућава суштинско излечење,наравно, уколико је то могуће, уколико болест није неповратно уништила могућност опоравка.

Оно што је ново у нашем раду у последње три године је специјализација и развијање Револуционарне хомеопатије чији је оснивач Dr.Segal

Овај приступ се,од других начина класичне хомеопатије, разликује по томе што се концентрише на ментално стање,на понашање пацијента у било којој тегоби. Чак и у обичној прехлади или температури свако од нас ће уочити да се ни две особе не понашају на идентичан начин. Неко је узнемирен и захтеван,неко миран и пун наде да ће ускоро оздравити. Таква опажања су драгоцена и непогрешиво воде искусног хомеопату до жељеног лека. Преласком на овакав метод лечења, побољшали смо наше разумевање процеса излечења и омогућили већем броју оболелих да остваре равнотежу и здравље.