Novosti

14.05.2020.
ПОНОВО У НОРМАЛНОМ ПОГОНУ

Homeopatski centar se, od ponedeljka 18.5, vraća na normalno radno vreme - radnim danom od 8:00 do 17:00 - subotom od 9:00 do 14:00
detaljnije »

25.03.2020.
Радно време у ванредном стању

Homeopatski centar će od četvrtka, 26. marta, raditi od 10:00 do 14:00. Subotom neće raditi.
detaljnije »

17.03.2020.
Radno vreme u vanrednom stanju

Zbog uvođenja vanrednog stanja radno vreme Centra će od srede, 18 marta, biti od 10:00 do 17:00. Tako će biti do prestanka vanrednih mera.
detaljnije »

Posetite nas

Pitanja i odgovori

Da li je homeopatija ,,brza'' ?
Najbrže rezultate homeopatski tretman daje kod dece jer nisu opterećena dugotrajnim bolestima. Do brzog izlečenja dolazi i kod tretmana akutnih bolesti. Lečenje hroničnih bolesti je dugotrajnije, ali to zavisi od dužine trajanje same bolesti.

Šta su homeopatski lekovi? Jesu li to biljni lekovi?
Homeopatski lekovi su biljnog, životinjskog i mineralnog porekla i nose energetska svojstva supstance od koje su napravljeni. U organizmu oni stimulišu naš imuni sistem da se sam bori protiv bolesti.

Da li homeopatija donosi trajno izlečenje?
Trajna izlečenja su u homeopatiji moguća, ali zavise i od drugih faktora, kao što su priroda same patologije, dužina trajanja iste, kao i genetskih faktora.

Da li se homeopatski lekovi uzimaju svakodnevno?
Princip doziranja je jedan lek, u jednoj dozi, jednokratno, ali je ponekad, kao, na primer, u slučaju akutnih bolesti, doziranje potrebno prilagoditi stanju samog pacijenta

Da li se homeopatski lekovi mogu koristiti uporedo sa lekovima klasične medicine?
Mogu se koristiti istovremeno jer deluju drugačije na organizam. Lekovi klasične medicine deluju ciljano na oboleli deo tela, odnosno organ, dok homeopatski lekovi deluju na osobu u celini, bez obzira koja je dijagnoza u pitanju.

Stranica:1